Adverteren

Ook u kunt met uw banner op onze website een groot en gevarieerd publiek bereiken. Onze bezoekers zijn op zoek naar de beste aanbiedingen en de leukste tips, en met uw banner kunt u de uwe extra goed onder de aandacht brengen.

Lokaal of nationaal?
Het Stadvertentieblad is met 352 separate edities hét platform om in uw gemeente, in een aantal gemeenten, provinciaal of landelijk zowel ondernemers als particulieren mee te bereiken. Het verspreidingsgebied van uw advertenties is daarmee met een ongekende precisie af te stemmen op uw wensen, waarmee u uw reclamebudget beduidend effectiever kunt inzetten.

Banner 728 x 90
Verschijnt op schermen van alle niet-mobiele apparaten en staat uitsluitend in de header van onze website. Een banner 728 x 90 of leaderboard is als het om het trekken van de aandacht gaat dé banner om mee te adverteren.

Banner 300 x 250
Deze banner verschijnt op niet-mobiele schermen in de sidebar, en op mobiele schermen boven- en onderaan elke pagina van deze website. Deze banner vervangt op mobiele schermen de banner 728 x 90, welke anders door de schaling van de afbeelding nagenoeg onleesbaar zou worden.

Elke banner, overal
Elke banner, ongeacht het formaat, rouleert over de gehele website over alle voor dat formaat beschikbare posities. Er zijn derhalve geen voorkeursposities. Wilt u aan uw banner een prioriteit laten toekennen dan kan dat. In dat geval wordt uw banner vaker vertoond. Deze prioriteit kunnen we alleen geven aan advertenties welke online staan op basis van een CPM-tarief.

Tarieven 2021
Voor 2021 zijn de tarieven als volgt:

Banner 728 x 90
CPM € 10,00
CPC € 0,15

Banner 300 x 250
CPM € 7,50
CPC € 0,15

Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Minimum ordergrootte
Voor het adverteren op onze website is de minimum ordergrootte vastgesteld op 250 euro exclusief BTW

Zoekwoorden
Adverteren op zoekwoorden is binnenkort ook mogelijk, op basis van een tarief per klik. De prijs per klik is die welke u biedt op een zoekwoord, en derhalve vergelijkbaar met het systeem zoals dat bekend is van onder andere Google Adwords. Zodra adverteren op basis van zoekwoorden mogelijk is voegen we de nodige data toe aan deze informatie.

Achteraf betalen?
Voor elke door onze kredietverzekeraar goedgekeurde partij is het mogelijk om bestellingen tot het plaatsen van reclame vanaf 1.500 euro exclusief de BTW achteraf te betalen met een betaaltermijn van 60 dagen netto. Bedragen beneden de verzekerde limiet alsook orders waarvoor geen fiat van onze kredietverzekeraar kan worden verkregen dienen per vooruitbetaling te worden voldaan.

Dagelijkse statistieken
Elke adverteerder ontvangt dagelijks een email met een overzicht van de verbruikte impressies en gerealiseerde kliks..

Zelf regelen
Als u wilt adverteren op deze website of een andere website binnen ons netwerk maakt u een account aan waarmee u kunt inloggen op een eigen dashboard. Van daaruit kunt u uw campagne(s) kunt aansturen, pauzeren, intensiveren et cetera. Ook kunt u er uw statistieken inzien, en u kunt er desgewenst zelf uw krediet toevoegen. Heeft u daar hulp bij nodig dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Goede doelen
Charitatieve instellingen adverteren gratis, mits ze aan onze voorwaarden voldoen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen..

Doen?
Alle reclame op deze website wordt verzorgd door Adcatraz BV.

Adcatraz: we keep attention captured