Uw eigen Stadvertentieblad

Met uw eigen Stadvertentieblad heeft u zicht op een meer dan prima inkomen. Zonder ingewikkeld gedoe, en zonder financieel risico. Van start gaan kost u slechts 217 euro plus de BTW, en we hebben een prima beleid waarmee u die investering ook al snel weer terug kunt verdienen.

Wat u kunt verdienen met uw eigen editie van het Stadvertentieblad? Een paar duizend euro per maand is al gauw haalbaar. Is het exploiteren van uw eigen Stadvertentieblad moeilijk? Nee, iedereen kan er mee aan de slag.

Helaas, het Stadvertentieblad is niet de Heilige Graal. We hebben een prima formule, en we hebben grote plannen. Maar onder de streep is het, zeker in het begin, keihard aanpoten om de boel op gang te helpen.

Een eigen editie van het Stadvertentieblad exploiteren is voor mensen die doorzetten. Om ook u een idee te geven van hetgeen we u te bieden hebben en wat u van ons mag verwachten hebben we op deze site even alle informatie op een rijtje gezet.

Heeft u na het lezen van alle informatie belangstelling om van start te gaan? Neemt u dan gerust even contact met ons op.