Sponsor nodig?

Zoek jij sponsors voor je project of actie? Dan kan het STADVERTENTIEBLAD je misschien wel een beetje helpen. Het enige wat je nodig hebt zijn al je vrienden, al je familieleden en alle andere mensen die je kent.

Het werkt heel eenvoudig.

Het STADVERTENTIEBLAD is net van start, en natuurlijk willen we zo snel mogelijk zo groot mogelijk worden. Dat betekent dat zoveel mogelijk mensen een advertentie online moeten zetten. Op zich geen probleem, want iedereen heeft wel iets te koop en anders is men wel ergens naar op zoek.

Jij zoekt steun voor je project of actie. Als je snel geld wilt inzamelen kan het STADVERTENTIEBLAD je in totaal vijftien bannerplaatsen cadeau doen. Daar heb jij niets aan, maar bedrijven wel. Jij mag die vijftien bannerplaatsen weggeven aan elk bedrijf dat jouw actie steunt met honderd euro of meer. Zo zamel jij snel 1.500 euro in, en staat voor die vijftien bedrijven een heel jaar lang hun banner online op onze website.

Maar…

Eerst moet je er voor zorgen dat er binnen een straal van tien kilometer van je eigen postcode minimaal 250 advertenties online staan. Dus je moet al je vrienden en familieleden vragen om je te helpen. Dat gaat makkelijker dan je denkt. Want je kan iedereen vragen om iedereen te vragen om ook advertenties online te zetten.

Je hoeft je voor je aan de slag gaat niet te registreren.

Gelukt?

Zodra er binnen jouw regio 250 advertenties online staan stuur je ons even een emailtje met jouw gegevens en de gegevens van je actie of project. Dan kijken wij even na of er inderdaad 250 advertenties online staan en als dat zo is sturen wij je de informatie hoe ook jouw sponsors hun advertentie online kunnen plaatsen.

Dus ga aan de slag!

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 januari 2018.