Nationaal regionaal

Als u binnenkomt op de homepage van onze website ziet u daar advertenties uit het hele land. Als u een advertentie plaats dan is die natuurlijk ook in het hele land te vinden. Zo bereiken alle advertenties alle bezoekers, en omgekeerd.

Maar eigenlijk zijn we meer gericht op uw eigen regio. Want wat u vlak in de buurt kunt vinden is vaak het gemakkelijkst. Waar is goede zaken doen prettiger dan bij u in de buurt? Vaak kunt u als u iets koopt gemakkelijk even bij de verkoper langs om uw aankoop op te halen. Zeker als het gaat om wat duurdere aankopen zoals bijvoorbeeld mobiele telefoons is het ook prettiger om langs te gaan. Dan heeft u uw aankoop concreet in uw hand voor u afrekent. En zo zijn er nog enorm veel redenen waarom regionaal zaken doen zo zijn voordelen heeft.

Daarom hebben we ons zoeksysteem zo ingericht dat u bij een zoekopdracht altijd als eerste de resultaten uit uw eigen regio te zien krijgt, met een straal van 15 kilometer. Dat is een behoorlijk groot gebied, en tegelijkertijd is alles binnen dat gebied lekker dicht bij huis.

Wilt u de zoekradius vergroten of verkleinen dan kunt u dat heel eenvoudig doen in de zoekbalk. Bij elke volgende zoekopdracht onthoudt het systeem de laatste door u opgegeven zoekradius.