Een goede advertentie…

Een goede advertentie plaatsen is niet zo moeilijk. U wilt resultaat, dus hoe beter de advertentie hoe beter uw advertentie bekeken zal worden en des te groter de kans op een vlotte reactie.

Profiel

Vul uw profiel goed en volledig in. Laat zien wie u bent, op welke sociale media u te vinden bent, et cetera. Dat schenkt vertrouwen, wat zeker als u iets in de verkoop heeft belangrijk is. Het enorm als uw profiel compleet is en dat vertrouwen dan ook uitstraalt.

Wees bereikbaar

Reageer op emailtjes die u via de website ontvangt, en zorg dat u telefonisch goed bereikbaar bent. Geen antwoord of een telefoon die niet wordt opgenomen is voor heel veel mensen vaak al reden om na zeer korte tijd al af te haken.

Foto’s

Zorg voor goede foto’s bij uw advertentie. U mag er per advertentie vijf plaatsen, en hoe beter de foto’s zijn des te beter het beeld is dat een mogelijke koper of verkoper meteen heeft. Een plaatje zegt nu eenmaal meer dan woorden.

Korte teksten

Houdt uw advertentietekst kort. Niemand leest hele lappen tekst. Probeer kort en bondig te zijn, en het verhaal te beperken tot de belangrijkste feiten. Zo wekt u interesse, en iemand die meer wil weten stuurt u wel een email of belt u wel even op.