STADVERTENTIEBLAD: NATIONAAL REGIONAAL

recept-en-box.nl

  • Adres: Zeger de Moorstraat 56
  • Postcode: 2203 EV
  • Plaats: Noordwijk
  • Toon het nummer
  • http://www.adtractie.nl
  • Prijs: € 975,00


Wat is de grootste drempel voor heel veel mensen om een recept te maken dat ze ergens hebben gezien? Dat is niet zoals u zou verwachten de moeilijkheid en het is ook niet de hoeveelheid werk. Het zijn vaak de ingrediënten.

Zeker bij recepten waar ingrediënten in zitten die niet bij elke winkel te koop zijn. Maar koken is hot, en er zijn honderdduizenden mensen die koken hebben opgepakt als hobby. Het mooie daarvan is dat de hobbykok in de toekomst een blijvende doelgroep is.

Hoe makkelijk is het als een recept online staat en je kunt exact de ingrediënten die je nodig hebt omdat recept te maken op maat bestellen voor een maaltijd voor twee, drie, vier vijf of zes personen? Zo biedt u mensen naast een smakelijk recept ook wat ze nodig hebben om het te maken.

Daar ligt een enorme markt, en met Recept & Box voor een handige ondernemer een schitterende kans om een prachtig bedrijf mee op te bouwen. En voor wie een stap verder wil gaan: ook samenwerken met websites die recepten publiceren is een prima manier om vooruit te komen.

De domeinnaam is te koop, en desgewenst kunnen we de website die u nodig heeft meeleveren. Dus wat houdt u nog tegen? Over een weekje kan de website online staan.

Interesse?

Neem dan gerust eens contact met ons op.

Geen trefwoorden

  

Advertentiecode: 46959a0301572f7d