privatepornclips.com

  • Geplaatst op: 25 augustus 2017 09:28
  • Verloopt over: 62 dagen, 9 uur
  • Adres: Zeger de Moorstraat 56
  • Postcode: 2203 EV
  • Plaats: Noordwijk
  • http://www.adtractie.nl


Sex is altijd handel. Wereldwijd gaan er jaarlijks vele honderden miljarden euro’s in om, en voor wie het slim aanpakt is er nog altijd heel erg veel geld te verdienen. Maar dan moet je wel een geheel eigen niche hebben, en niet proberen om iets te verdienen waar iedereen al zit.

Het uploaden en delen van privéfilmpjes is een trend die zachtjes aan in de lift zit. Voor de spanning, voor de lol: er zijn legio redenen waarom mensen filmpjes van zichzelf met anderen willen delen. Wereldwijd is het echt een mega markt aan het worden.

Binnenkort zetten we deze website online, waarbij we gebruik maken van een razendsnelle server en een basislimiet van 10TB traffic (1 eurocent per extra GB) en voor de software kiezen we voor hetzelfde pakket als waar een porno-gigant als Pornhub op draait. Dus zowel qua software als qua servers de absolute top.

Ter beeldvorming: een website als deze biedt de mogelijkheden om mensen onderling te laten chatten, filmpjes alleen aan vrienden te tonen of juist aan iedereen, gratis lidmaatschappen en betaalde lidmaatschappen en nog veel meer.

Wat daar aan te verdienen valt?

Nog los van de reclame die op de website kan worden vertoond is er met een wereldwijd bereik de mogelijkheid om een netwerk van vele miljoenen mensen te bereiken. Van hen zal 90% of meer altijd kiezen voor een gratis lidmaatschap.

Maar als de resterende 10% bijvoorbeeld 50.000 personen zijn en voor een premium lidmaatschap rekent u tien dollar per maand, dan kunt u wel uitrekenen hoe enorm veel geld er met een website als deze te verdienen is. Let op: seks is een handel die nooit (!) stopt en altijd doorgaat.

Interesse om de website te kopen of te huren?

Laat het ons weten.

Bij verhuur denken we aan een huursom van 2.500 euro exclusief BTW per maand plus 25% van de gerealiseerde omzet. Bij aanvang van de huur vragen we een borg van drie maanden en de huur van drie maanden vooruit.

Bij koop zijn we bereid om voor de juiste partij een deel van de koopsom onderhands te financieren. Let wel: zolang de financiering loopt behouden we zowel de domeinnaam als de hoofdtoegang tot het admin-gedeelte van de website.

Interesse? Laat het ons weten!

Geen trefwoorden

  

Advertentiecode: 13159a0420dac020