STADVERTENTIEBLAD: NATIONAAL REGIONAAL


Ben jij dik? Mollig? Zwaar? Veel te zwaar? Heb jij een paar extra pondjes, of zeul je een stevig aantal extra kilo’s mee? Dan zijn wij nu al blij met je, want je voldoet al aan de helft van het profiel.

Ben je toevallig ook alleenstaand, en op zoek naar een partner? Sta je stevig in je schoenen, heb je een ‘ik ben lekker ik’-mentaliteit en wil ook jij op een hele nieuwe manier aktief op zoek naar een partner?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een volledig nieuw dating-concept zijn we op zoek naar ongeveer vijftig mannen en ongeveer vijftig vrouwen die voldoen aan het profiel dat hierboven staat. Heb jij genoeg van het alleen zijn en wil jij de wereld laten zien dat ook jij écht de moeite waard bent? Precies zoals je bent, en niet anders? Dan kan ook jij meedoen aan de trials van ons concept. Hoe oud je bent maakt niets uit.

Interesse?

We weten dat de beschrijving nog even heel erg kort is, maar voor we van start gaan mailen we je uiteraard alle informatie toe. We zijn druk bezig om ons concept nog voor de derde week van september online te hebben, en omdat we niet met fake-profielen willen werken moeten we dus nu echt op zoek naar deelnemers.

Als het je leuk lijkt om mee te doen, stuur ons dan een email met een korte beschrijving van jezelf en het liefst een recente foto via deze link.

Ken je andere mensen die misschien mee willen doen? Deel dan deze advertentie met ze.

In de tweede week van september sturen we iedereen die zich heeft aangemeld een uitgebreide set informatie toe. En natuurlijk krijgt elke deelnemer in ruil voor deelname iets leuks. Daar denken we nog even over na.

Doe jij ook mee?

  

Advertentiecode: 245599ff5fe464ad