In Nederland worden elk jaar rond de 170.000 baby’s geboren. De markt voor alles wat een baby en de aanstaande moeder nodig hebben is dan ook ronduit enorm. Maar wat koop je het best waar, wat is het beste, en wat is het laatste nieuws op dat gebied?

Met BIJNA MAMA hebben we een website te koop waar straks alle mogelijke leveranciers van alle mogelijke artikelen hun nieuws op kwijt kunnen. Zo ontstaat er een centrale website vanuit waar straks alles wat met baby’s en het moederschap te maken heeft te vinden is. En natuurlijk koppelt u er op termijn ook een groot winkelplein aan vast.

De website staat nu online in een vrij basic opzetje. Er staan wat berichtjes op, en de website kan behalve via onze software ook heel gemakkelijk via bijvoorbeeld Google Adwords van reclame worden voorzien.

BIJNA MAMA kan dus vandaag nog van start, en misschien is het wel één van de gezelligste soorten websites om iets mee te gaan doen.

Kortom: een website waarmee u een prima inkomen kunt opbouwen.

Natuurlijk kunnen we na aankoop voor u nog het nodige aanpassen aan de website. Andere kleuren, andere vormgeving? Het kan allemaal.

Desgewenst kunnen we ook de domeinnamen bijnamamashop.nl en bijnamamawinkel.nl meeleveren. Zo kunt u naast de website een eigen winkel, maar bijvoorbeeld ook een winkelplatform inrichten.

Interesse?

Geen trefwoorden

  

Advertentiecode: 77559a03196d431d