Advertentie omhoog plaatsen

Als u nu een advertentie plaatst staat die op de eerste pagina. Maar na u plaatsen ook anderen advertenties, en daarmee zakt uw advertentie steeds verder weg naar achteren. Op zich geeft dat ook niet, omdat veel mensen zoeken naar een specifieke advertentie. Dus in de zoekresultaten komt u altijd naar voren.

Maar het kan zijn dat u uw advertentie weer even bovenaan wil plaatsen, om deze zo beter onder de aandacht te brengen. In dat geval kunt u gebruik maken van een BumpPack. Als u in uw dashboard op het groene pijltje naast uw advertentie klikt stuurt ons systeem u door naar een pagina waar u een BumpPack kan bestellen. Dat kan een pakketje van tien Bumps zijn, maar het kan ook een pakket van 1.000 Bumps zijn.

Kies het pakket dat het beste bij u past en volg de instructies. Nadat u de kosten voor uw BumpPack heeft voldaan staat uw advertentie weer bovenaan, en kunt u in uw dashboard in de sidebar rechts zien hoeveel Bumps u nog over heeft. Heeft u meerdere advertenties online staan, dan ziet u tevens een link waarmee u al uw advertenties in één keer allemaal tegelijk weer bovenaan kunt plaatsen.